Kalender

Her kan du se Landsbyggefondens kommende konferencer, webinarer og andre arrangementer.

Arrangementer i 2023

Save The Date

Landsbyggefonden på Folkemødet

Landsbyggefonden afholder to sessioner på Folkemødet d. 16. juni 2023.

Interaktionsdebat om fremtidens generationskvarterer

Kl. 10:30-11:30 på Terrassen foran Domen tæt ved hovedscenen

Kom og vær med, når vi skal samtale om og samskabe fremtidens generationskvarterer. Centralt vil være at identificere behov og teste idéer, når vi bevæger os fra forestillinger om traditionelle måder at bo og leve på til at tænke på nye måder bo og leve på i fremtidens generationskvarterer.

Interaktionsdebat om borgerinvolvering og -engagement i fremtidens byudvikling

Kl. 16:30-17:30 på Terrassen foran Domen tæt ved hovedscenen

Kom og vær med, når vi skal samtale og udvikle fremtidens borgerdrevne byer ved at have en fælles dialog og indsamle viden om borgernes konkrete ønsker og behov.

Læs mere om tidligere afholdte sessioner

16. juni

Folkemødet 2023 - Sverigesvej 1, 3770 Allinge, Bornholm

Living Places

Udstilling af vinderløsninger fra NFG idekonkurrencen

Hvordan skal vi bo sammen i fremtiden på tværs af generationer? Det er temaet, når udstillingen ”Neighbourhoods for Generations” præsenterer fire vinder-projekter fra Landsbyggefondens internationale idekonkurrence af samme navn. Udstillingen afholdes i forbindelse med, at København er udpeget som arkitekturhovedstad af UNESCO, og at den store arkitektkongres UIA afholdes i byen i 2.-6. juli 2023.

Demografien i vores samfund har de seneste årtier ændret sig drastisk. Faldende fødselsrater, højere levealder og flere mennesker, der flytter til de store byer, tvinger os til at nytænke vores boliger og måden, vi bor sammen på. ”Neighbourhoods for Generations” præsenterer innovative bud på nabolag, der kan imødekomme fremtidens udfordringer og gribe nye muligheder.

Udstillingen finder sted i Pavillon 7 fra 29. juni til 31. oktober i Jernbanebyen hos Velux-projektet Living Spaces. Udstillingen er gratis og åben for alle.

Læs mere på www.neighbourhoodsforgenerations.com

Find vej

29. juni

Otto Busses vej 27, 2450 København SV

Save The Date (1)

Landsbyggefonden på UIA2023

UNESCO har valgt København som værtsby for The International Union of Architects (UIA) verdenskongres i 2023. Kongressen har til formål at fremme og diskutere, hvordan arkitekturen kan bidrage til FN’s Verdensmål.

I denne forbindelse afholder Landsbyggefonden to sessioner, hvor bl.a. vinderforslagene fra den afholdte NFG-idékonkurrencen præsenteres. Herefter lægges op til dialog om, hvordan vi bedst skaber fremtidens generationskvarterer.

Kongressen løber af staben d. 2-6. juli 2023, mens sessionerne afholdes d. 5. juli 2023.

OBS: Dette arrangement koster penge. Klik for at købe billet.

Læs mere om sessionen hos UIA

05. juli

13:15 - 14:45

Bella Center - Center Boulevard 5, 2300 København S