Billund2.png

Fra os til dig: Her er fem aktuelle videoer om støttede renoveringer

Gennemgribende renovering, sundere varmeøkonomi, øget tilgængelighed og bedre boligkomfort. Det er bare et udpluk af de projekter, der landet over forbedrer livet for landets almene beboere. Se med, når vi dykker ned i vores Youtube-kanal og viser dig fem af de seneste webfilm.

Se afd. 9 i Billund Boligforening blive forvandlet [Bovia Kolding]

Billund03.png

Der er dømt smæk for skillingen, når Billund Boligforening tager grovfilen frem og renoverer et slidt boligområde til attraktive adresser. Lejlighederne bliver tilpasset det aktuelle boligbehov, så afdelingen også i fremtiden kan tiltrække og rumme en blandet skare af beboere. 

 

Den helt store tur: Helhedsplanen i Munkebjergparken [CIVICA]

Munkebjergparken2.png

Byggetekniske udfordringer gør, at CIVICA gennemfører en omfattende helhedsplan i Munkebjergparken. Undervejs skabes øget tilgængelighed, og boligerne bliver iklædt en varmere overfrakke. En solid kommunikation skaber tryghed i beboernes genhusningsforløb.

 

Ungdomsboliger i Svendborg [Den selvejende almene boligorganisation CAMA-kollegierne]

Svendborg.png

Svendborgs status som uddannelsesby har gennem tiderne medført skiftende krav til antallet af attraktive boliger til unge. Omkring årtusindskiftet var der et overskud af ungdomsboliger. En gennemgribende renovering reducerer antallet af boliger, samtidig med, at kvaliteten af den enkelte bolig bliver hævet.


Samuels Hus: Fra gammel kirke til 34 ungdomsboliger [VIBO]

Samuels Hus.png

Åndelighed og tradition møder bæredygtighed og moderne boligkomfort, når en solid kirkebygning transformeres til attraktive ungdomsboliger. Projektet i København, der er blandt de første af sin art i Danmark, sikrer en god økonomi ved af tage afsæt i de eksisterende materialer.


Nydamsparken bliver renoveret fra top til tå [Boligkontoret Århus]

Nydamsparken.png

Ambitionen med den omfattende renovering af Nydamsparken er først og fremmes en gennemgribende optimering af energiforbruget og en forbedring af boligernes indeklima. Undervejs bliver tilgængeligheden i en række af områdets lejligheder gjort bedre – hvilket vækker begejstring på rådhuset.