Forside

Fremtidens Generationskvarterer – du kan stadig nå at tilmelde dig konferencen!

Med Bystrategisk Udsyn-konferencerækken stiller Landsbyggefonden skarpt på nogle af de vigtigste bystrategiske potentialer i udviklingen af fremtidens by- og boligområder. Og temaet for næste konference d. 30. maj 2023 kunne ikke være mere centralt: Hvordan skal vi bo sammen i fremtiden på tværs af generationer. Tilmeld dig fysisk eller digitalt.

Konferencerækken ‘Bystrategisk Udsyn’ rummer et stort internationalt udsyn, når vores idékonkurrence ‘Neighbourhoods for Generations’ er omdrejningspunkt.

Konkurrencen bidrager med nye og skalerbare løsningsforslag.

Du kan læse mere på konferencens site, hvor du også kan tilmelde dig fysisk eller digitalt:

www.bystrategiskudsyn.dk

Se denne korte trailer om konferencens omdrejningspunkt

Stemmer fra nær og fjern byder ind

På den kommende konference skal vi både høre fra førende eksperter og møde konkrete cases, der gør os klogere på boligformer, hvor det fysiske miljø, det sociale engagement, de nødvendige velfærdsservices og den lokale infrastruktur er understøttet af selve boligformen.

Glæd dig bl.a. til at møde:

  • Manisha Patel, senior Partner i PRP | Architects International
  • Christian Pagh, direktør i OSLO ARKITEKTURTRIENNALE
  • Jesper Pagh, stadsarkitekt i Horsens Kommune
  • Jesper Loose Smith, direktør i Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe
  • Trine Græse, borgmester i Gladsaxe Kommune
  • Steffen Møller Borgbjerg, direktør i Boligselskabet ALBO

Få en forsmag på konferencens talere

Juryformanden for Landsbyggefondens internationale idékonkurrence Neighbourhoods for Generations, Christian Pagh fra Oslo Arkitekturtriennale vil på vores kommende konference fortælle, hvorfor emnet Fremtidens Generationskvarterer er så vigtigt:

Hvad er værdien for et lokalområde at udvikle velfungerende generationskvarterer? Hvordan bidrager det til positiv udvikling i lokalsamfundet, og hvorfor er det vigtigt at finde sammen på tværs af alder, indkomst og uddannelse?

Det er blandt pointerne i indlægget fra boligforeningsdirektør Steffen Møller Borgbjerg - og her i klippet er en forsmag:

Seneste nyt: Jan Gehl gæster Bystrategisk Udsyn

Byrummets "grand old man" Jan Gehl (stifter af Gehl Architects) fortæller om, hvordan de fire vindere fra Neighbourhoods for Generations-idékonkurrencen blev fundet og deler sine perspektiver på fremtidens generationskvarterer.

Jan G

Jan er på scenen kl. 13:30 sammen med juryformanden Christian Pagh fra idékonkurrencen.

Du kan læse mere på konferencens site, hvor du også kan tilmelde dig fysisk eller digitalt:

www.bystrategiskudsyn.dk