Landsbyggefondens hjemmeside bygger om - hero

Landsbyggefondens hjemmeside bygger om og udvider – og du er inviteret til housewarming

Landsbyggefonden har netop slået dørene op til et nyt område på lbf.dk, der er sprængfyldt med ord og levende billeder fra det almene Danmark. Gå på opdagelse på siden og få indblik i, hvordan det syder og bobler af fondsstøttet aktivitet i den almene sektor.

Landet over bliver der arbejdet hårdt for at gøre livet bedre for beboerne i de almene boligområder. Nu kan du ta’ på strejftog mellem et væld af projekter og indsatser, der er samlet på hjemmesidens nye projektområde.

 

På sporet af det almene Danmark 

På lbf.dk/projekter har vi samlet en stor og spraglet buket af fortællinger, der kaster lys over den almene boligsektors udfordringer og de dertilhørende løsninger.

En springtur mellem nålene på Danmarkskortet peger dels på, at der er fællestræk i udfordringer fra Gedser til Skagen, dels at enhver løsning er præget af lokale forhold – og der sjældent kan være tale om ’one size fits all’.

 

Ta’ på tur med professoren

En række af projektkortets nåle er markeret med en rød pil. Det indikerer, at du her kan finde en video, hvor professor Claus Bech-Danielsen fortæller om en særlig problemstilling. 

 

 

 

Nakskov, Sønderborg, Randers og Espergærde er blandt destinationerne, når Claus Bech-Danielsen fylder tanken og triller ud på turné i det almene Danmark. Undervejs gør han holdt ved en række af de aktiviteter og fænomener, der kendetegner den almene sektor i Danmark.

 

billede_kort
Klik ind på projektkortet og følg Claus Bech-Danielsen, der er professor i arkitektur, rundt i Danmark.