Regnskabskonsulent til Center for Almen Analyse

Kunne du tænke dig en spændende stilling med gode udviklingsmuligheder i attraktive omgivelser i hjertet af København - og være en del af et engageret og fagligt miljø, hvor du selv har mulighed for at sætte dit præg på opgaverne? Så har Landsbyggefonden måske jobbet til dig!

Vi søger i øjeblikket en regnskabskonsulent til Center for Almen Analyse. Her får du muligheden for at blive en del af en fagligt stærk afdeling på 12 kollegaer, heriblandt 3 regnskabskonsulenter som tætte kollegaer. Du får en spændende og udviklende stilling i et engageret miljø med gode muligheder for at sætte dit eget præg på opgaveløsningen.

Regnskabsstyring og udviklingsprojekter

Som regnskabskonsulent i Landsbyggefonden bliver du en del af en helhedsorienteret medspiller i udviklingen af landets almene boligområder, der bidrager med støtte til det almene boligbyggeri. Som en del af Center for Almen Analyse bliver du ansvarlig for at varetage området for regnskabsindberetning og regnskabsgennemgang af de ca. 9.000 regnskaber, som de almene boligorganisationer årligt indberetter til fonden. Desuden varetager afdelingen rådgivning samt udarbejdelse af statistikker, nøgletal og analyser af boligorganisationers anlæg og drift. Formålet er at styrke opbygningen af forvaltningsrevision, herunder benchmarking, nøgletal og effektivitet samt budgetlægningen og styringsdialogen i den almene boligsektor.

Som regnskabskonsulent bliver du ansvarlig for administration og vejledning i forbindelse med regnskabsindberetninger, rådgivning og erfaringsformidling om regnskabsmæssige forhold og regler i den almene boligsektor, herunder udarbejdelse af udtalelser og konteringsskitser mv. Desuden indebærer din rolle at sikre planlægning og gennemførelse af regnskabsgennemgang samt udvikling og vedligehold af fondens webbaserede regnskabsindberetningssystem og kontoplaner. Endvidere bliver en vigtig opgave at deltage i diverse udviklingsprojekter og IT-projekter om det Centrale Almene Regnskabssystem (DCAR Datawarehouse).


Proaktiv konsulent med viden om de almenes regnskabsforhold

Vi forventer, at du har en baggrund/uddannelse inden for økonomi eller regnskab på minimum bachelor niveau suppleret med stærk erfaring fra en lignende økonomifunktion fra et revisionsfirma, en boligorganisation eller en kommune. Det forudsættes at du har viden om almene boligorganisationers økonomi- og regnskabsforhold, og vigtigst en generel interesse for den almene boligsektor. Vi forventer, at du er kommunikativ stærk og kan begå dig på flere organisatoriske niveauer. Endvidere er du god til at planlægge og du har øje for detaljen. Som person er du energisk, initiativrig, samarbejdsvillig og trives med at arbejde selvstændigt. Du finder det naturligt at give og modtage faglig sparring og sætter pris på at dele et godt grin.

 

Er du den rette kandidat?

Venaris varetager den indledende rekrutteringsproces, og det er derfor vigtigt, at du ansøger jobbet gennem dem. Er du interesseret i dette spændende og udfordrende job, så klik på "Søg dette job" nedenfor.

Der er tale om en fastansættelse hos Landsbyggefonden.

Da vi behandler ansøgningerne løbende, vil vi anbefale dig at ansøge hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Søg dette job