Souschef til Administrationscenteret

Vil du bruge dit talent for processer, planlægning og ledelse i en attraktiv stilling hos Landsbyggefonden ved Rådhuspladsen?

Jobbet

Vi søger en souschef til Administrationscenteret. Som souschef vil du både have dine egne ansvarsområder og samtidig bistå administrationschefen, som du refererer til, med ledelse af centret og IT-projekter.

Administrationscentret arbejder med digitaliserings- og udviklingsprojekter, og du vil her bistå administrationschefen med planlægning og projektledelse på tværs af alle funktioner og systemer i centret.

Dine ansvarsområder vil blandt andet indebære:

 • Ledelse af et eller flere teams i Administrationscentret - herunder økonomi og selvbetjeningsløsningen 'Lånindberetning'.
 • Beregningsopgaver en til to gange årligt vedrørende;
  - Langtidsbudgetter for de kommende 40 år
  - Konsekvensberegninger ved ny lovgivning
  - Likviditetetsbudgetter

Din profil

For at få succes i rollen kommer du med en relevant økonomisk baggrund og teoretisk uddannelse, for eksempel Cand. Merc. Aud, Cand. Polit. eller lignende.

Du har minimum to års erfaring som leder og erfaring inden for beregningsopgaver med store mængder af data og varierende forudsætninger.

Som person er du struktureret og god til at motivere dig selv og andre. Du er ekstrovert og udviser gennemslagskraft og robusthed.

Du har gode samarbejdsevner og kan begå dig på alle niveauer. Du motiveres af ansvar og medbestemmelse i din hverdag og er desuden i besiddelse af en god portion humor.

Derudover har du:

 • Kendskab til projektledelse og IT-projekter på udviklingsdelen
 • Indgående kendskab til Excel på højt niveau.
 • Har du viden om eller interesse for den almene boligsektor, er det et absolut plus.

Praktiske informationer

Der er tale om en fastansættelse hos Landsbyggefonden med opstart hurtigst muligt.

Moment varetager den indledende rekrutteringsproces, og det er derfor vigtigt, at du ansøger jobbet gennem dem. Der vil efterfølgende være samtaler med Landsbyggefonden.

Ansøgningerne behandles løbende - så send din ansøgning hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til rekrutteringskonsulent, Ida-Marie Gøtzsche Brusen, på telefon 70201835.

Vi glæder os til at høre fra dig!

SØG DETTE JOB