Kalender

Her kan du se Landsbyggefondens kommende konferencer, webinarer og andre arrangementer.

Kalender

Arrangementer i 2020

Webinar: Granskning image
calender icon 10. september
calender icon 10:00
location icon Virtuelt

Webinar: Granskning

Hør hvordan Landsbyggefondens kan hjælpe boligorganisationer til at opfylde de nye lovkrav om gennemførsel af ekstern granskning med et kommende IT-system og EU-udbud.

Baggrunden for den eksterne granskning er en ændring af bekendtgørelsen om drift af almene boliger. Denne ændring betyder, at langtidsbudgetterne fremadrettede skal pege 20-30 år ud i fremtiden. Den tilhørende tilstandsvurdering skal i fremtiden både granskes internt og eksternt. 

Læs mere
Konference: Bystrategisk Udsyn image
calender icon 29. oktober
calender icon 10:00
location icon GAME StreetMekka, Enghavevej 82D, Kbh. SV

Konference: Bystrategisk Udsyn

Bystrategisk Udsyn er en serie konferencer, hvor centrale aktører mødes om at skabe byernes fremtid.

Det handler om de store såvel som mindre byer i Danmark og hovedvægten vil ligge på det bystrategiske perspektiv og med udgangspunkt i almene boliger, bæredygtig udvikling og samarbejdsmuligheder. Landsbyggefonden inviterer ledende medarbejdere på tværs af sektorer, faggrupper og civilsamfund til at deltage, fordi vi tror på, at den fremtidige udvikling i vores by- og boligområder skabes bedst i fællesskab.

Som deltager kan du ved tilmelding vælge om du enten vil være tilstede fysisk på lokationen eller alternativt følge den digitale konferenceudgave, der er integreret i 1. del af programmet.

Læs mere