Login til driftsstøttesystemet - Driftsstoette.lbf.dk, anvendelse af digital signatur/NemID

Pr. 1. januar blev drifsstoette.lbf.dk sat i drift, jævnfør LBF orienterer nr. 553. Det fremgår, at portalen fra og med 1. april kun kan tilgås med digital signatur/NemID. På baggrund af henvendelser fra en række brugere udsættes fristen imidlertid for at systemet kun kan tilgås med digital signatur/NemID til 1. juni 2012.

Frem til 1. juni 2012 kan systemet således tilgås ved anvendelse af den ”sædvanlige” adgangskode eller med anvendelsen af digital signatur.

Med venlig hilsen

LANDSBYGGEFONDEN

Bent Madsen Birger R. Kristensen

Pr. 1. januar blev drifsstoette.lbf.dk sat i drift, jævnfør LBF orienterer nr. 553. Det fremgår, at portalen fra og med 1. april kun kan tilgås med digital signatur/NemID. På baggrund af henvendelser fra en række brugere udsættes fristen imidlertid for at systemet kun kan tilgås med digital signatur/NemID til 1. juni 2012.

Frem til 1. juni 2012 kan systemet således tilgås ved anvendelse af den ”sædvanlige” adgangskode eller med anvendelsen af digital signatur.

Med venlig hilsen

LANDSBYGGEFONDEN

Bent Madsen Birger R. Kristensen