Årsberetning 2015

Årsberetningen trykkes ikke længere på papir, men aflægges nu i digital form og optages på Landsbyggefondens hjemmeside. Den vedhæftede, digitale udgave kan udskrives og indeholder aktive links til kapitler, bilag og netsteder. På /om-lbf/aarsberetninger/aarsberetning-2015/ finder du en interaktiv udgave af årsberetningen, hvor de enkelte sider desuden kan søges frem i en søgemaskine.

Med venlig hilsen
LANDSBYGGEFONDEN                          

Bent Madsen                                        Birger R. Kristensen

 Årsberetning 2015

 

 

Årsberetningen trykkes ikke længere på papir, men aflægges nu i digital form og optages på Landsbyggefondens hjemmeside. Den vedhæftede, digitale udgave kan udskrives og indeholder aktive links til kapitler, bilag og netsteder. På /om-lbf/aarsberetninger/aarsberetning-2015/ finder du en interaktiv udgave af årsberetningen, hvor de enkelte sider desuden kan søges frem i en søgemaskine.

Med venlig hilsen
LANDSBYGGEFONDEN                          

Bent Madsen                                        Birger R. Kristensen

 Årsberetning 2015