Selvbetjeningsløsningen Stamdata i forbedret version

På Landsbyggefondens hjemmeside LBF.dk lanceres i starten af september en forbedret version af selvbetjeningsløsningen Stamdata (boligregistrering). Der er tale om nyt design og forbedret funktionalitet.

Løsningen indeholder de indberettede data fra alle landets almene boligorganisationer m.fl. Brugerne har i løsningen mulighed for, at søge, gruppere og filtrere data, samt udvælge, hvilke data de ønsker vist i forbindelse med søgningen. Resultatet af søgningen kan herefter eksporteres til excel. Løsningen er udbygget, så brugeren nu også kan tage udgangspunkt i geografisk udsøgning via en kortvisning.

Ved at logge på løsningen med nemID får boligorganisationerne mulighed for at indmelde forslag til rettelser på Organisations-, afdelings- og/eller byggeafsnitsniveau. Det kræver dog, at der er givet rettigheder hertil via boligorganisationens Nets administrator.

På forsiden af løsningen findes en brugermanual, som ligeledes kan tilgås via hjælpe-ikonet, på alle løsningens undersider.

Eventuelle spørgsmål til brug af løsningen kan rettes til Landsbyggefondens Administrationscenter, Boligregistreringsfunktionen, Anne Mette K. Jensen på 3376 2102, mail akj@lbf.dk eller Henriette Fogh Schuster på 3376 2183, mail hfs@lbf.dk.

Med venlig hilsen
LANDSBYGGEFONDEN
Bentmadsen         Birgerrkristensen 
Bent Madsen                                          Birger R. Kristensen

På Landsbyggefondens hjemmeside LBF.dk lanceres i starten af september en forbedret version af selvbetjeningsløsningen Stamdata (boligregistrering). Der er tale om nyt design og forbedret funktionalitet.

Løsningen indeholder de indberettede data fra alle landets almene boligorganisationer m.fl. Brugerne har i løsningen mulighed for, at søge, gruppere og filtrere data, samt udvælge, hvilke data de ønsker vist i forbindelse med søgningen. Resultatet af søgningen kan herefter eksporteres til excel. Løsningen er udbygget, så brugeren nu også kan tage udgangspunkt i geografisk udsøgning via en kortvisning.

Ved at logge på løsningen med nemID får boligorganisationerne mulighed for at indmelde forslag til rettelser på Organisations-, afdelings- og/eller byggeafsnitsniveau. Det kræver dog, at der er givet rettigheder hertil via boligorganisationens Nets administrator.

På forsiden af løsningen findes en brugermanual, som ligeledes kan tilgås via hjælpe-ikonet, på alle løsningens undersider.

Eventuelle spørgsmål til brug af løsningen kan rettes til Landsbyggefondens Administrationscenter, Boligregistreringsfunktionen, Anne Mette K. Jensen på 3376 2102, mail akj@lbf.dk eller Henriette Fogh Schuster på 3376 2183, mail hfs@lbf.dk.

Med venlig hilsen
LANDSBYGGEFONDEN
Bentmadsen         Birgerrkristensen 
Bent Madsen                                          Birger R. Kristensen