Årsberetning 2017

Årsberetningen trykkes ikke længere på papir, men aflægges nu i digital form og optages på Landsbyggefondens hjemmeside. Den vedhæftede, digitale udgave kan udskrives og indeholder aktive links til kapitler, bilag og netsteder. På https://lbf.dk/om-lbf/aarsberetninger/aarsberetning-2017/ finder du en interaktiv udgave af årsberetningen, hvor de enkelte sider desuden kan søges frem i en søgemaskine.

Med venlig hilsen
LANDSBYGGEFONDEN                          

Bent Madsen signature
Bent Madsen
Birger R. Kristensen signature
Birger R. Kristensen

Årsberetningen trykkes ikke længere på papir, men aflægges nu i digital form og optages på Landsbyggefondens hjemmeside. Den vedhæftede, digitale udgave kan udskrives og indeholder aktive links til kapitler, bilag og netsteder. På https://lbf.dk/om-lbf/aarsberetninger/aarsberetning-2017/ finder du en interaktiv udgave af årsberetningen, hvor de enkelte sider desuden kan søges frem i en søgemaskine.

Med venlig hilsen
LANDSBYGGEFONDEN                          

Bent Madsen signature
Bent Madsen
Birger R. Kristensen signature
Birger R. Kristensen