Årsberetning 2019

Årsberetningen trykkes ikke længere på papir, men aflægges nu i digital form og optages på Landsbyggefondens hjemmeside. Den vedhæftede, digitale udgave kan udskrives og indeholder aktive links til kapitler, bilag og netsteder. Der er endvidere på hjemmesiden tilføjet supplerende information. På https://lbf.dk/om-lbf/aarsberetninger/aarsberetning-2019-i-kort-form-og-til-fuld-download/ finder du en interaktiv udgave af årsberetningen, hvor de enkelte sider desuden kan søges frem i en søgemaskine.

Med venlig hilsen
LANDSBYGGEFONDEN

Bent Madsen signature
Bent Madsen
Birger R. Kristensen signature
Birger R. Kristensen

Årsberetningen trykkes ikke længere på papir, men aflægges nu i digital form og optages på Landsbyggefondens hjemmeside. Den vedhæftede, digitale udgave kan udskrives og indeholder aktive links til kapitler, bilag og netsteder. Der er endvidere på hjemmesiden tilføjet supplerende information. På https://lbf.dk/om-lbf/aarsberetninger/aarsberetning-2019-i-kort-form-og-til-fuld-download/ finder du en interaktiv udgave af årsberetningen, hvor de enkelte sider desuden kan søges frem i en søgemaskine.

Med venlig hilsen
LANDSBYGGEFONDEN

Bent Madsen signature
Bent Madsen
Birger R. Kristensen signature
Birger R. Kristensen