Landsbyggefonden implementerer MitID Erhverv

Print

Print Print icon

MitID Erhverv erstatter NemID medarbejdersignatur. I den forbindelse er Landsbyggefonden i gang med at forberede alle vores selvbetjeningsløsninger til MitID Erhverv login.

I perioden fra 1. april frem til 30. juni 2023 vil vi gradvist tilslutte selvbetjeningsløsninger til MitID Erhverv.

I den periode, vil I fortsat kunne logge ind med NemID i alle vores løsninger. Det er derfor vigtigt, at I beholder jeres NemID medarbejdersignatur indtil 30. juni eller som minimum til vi er 100% migreret til MitID.

Derfor kan det i en periode være nødvendigt, at I administrerer både NemID medarbejdersignaturer og brugere i MitID Erhverv. Det skyldes, at der kan være tjenester og selvbetjeningsløsninger hos Landsbyggefonden eller andre tjenesteudbydere, der endnu ikke kan modtage login med MitID.

For at undgå oprettelse af alle rettigheder på ny, vil vi tilbyde en automatisk migrering af jeres NemID LBF login rettigheder til MitID Erhverv.

Når det bliver muligt at logge ind med MitID i vores løsninger, skal jeres Nets Administrator (LRA) følge anvisning på logningssiden. Der skal blandt andet udfyldes en tro og love erklæring, som er nødvendig for, at vi kan migrere jeres rettigheder. Når det er på plads, kan I logge ind med MitID Erhverv på vores sider, i takt med at selvbetjeningsløsningerne bliver klar.

Med venlig hilsen
LANDSBYGGEFONDEN

Bent Madsen
Bent Madsen Adm. Direktør
Steen Birkedal
Steen Birkedal Driftsdirektør