Rettidig omhu i Fjordgården

Nakskov

Fjordgården i Nakskov

Tidsplaner var essentielle under renoveringsprojektet i Fjordgården. Samarbejdet mellem rådgiver, entreprenør og beboere var hensynsfuldt og veltilrettelagt. Slutresultatet kan alle være stolte over.

Med en opførelsesdato engang i 1956 bar varmeforbruget præg af bygningens mange år på bagen. Fjordgården var mildest talt et stort hulbo før den omfattende renovering. Se renoveringen i videoen nedenfor:

Tidsplaner var essentielle under renoveringsprojektet i Fjordgården, hvilket beboerne satte stor pris på.

Renoveringen har været med til at løfte områdets udseende, men også boligkvaliteten generelt. Beboerne Alice og Erik håber på, at de ikke behøver at flytte nogensinde – de kan nemlig ikke forestille sig at flytte et andet sted hen.

Formand for Fjordgården, Sigurd Kolbye fortæller om det gode samarbejde der har været med entreprenøren.

Fremadtænkning 

Det er en fordel, når folk tænker fremad, og det gjorde entreprenøren i høj grad – nu var der mulighed for at installere en elevator i ejendommen.

Desuden tog entreprenøren meget hensyn til beboerne og gjorde sit arbejde meget omhyggeligt. Det afspejler sig i slutresultatet.

Samarbejde og stolthed

Eftersom Fjordgården i forvejen er kendt for sit gode sammenhold, kom det ikke som en overraskelse, at samarbejdet med entreprenøren også forløb uden problemer. Man kan være stolt over samarbejdet.

I Fjordgården i Nakskov står nu 41 moderniserede lejligheder, alle med nye gulve og køkkener. 37 af boligerne har endda en fransk altan.

Læs mere om Fjordgården og renoveringsprojektet.

Hvis du vil se mere om renoveringer