Totalrenovering er fremtidssikring

Svendborg

Jægermarken i Svendborg

Utætte vinduer og gamle badeværelser bekymrer beboerne i Jægermarken sig ikke længere om. I alt 246 boliger blev totalrenoveret i boligafdelingen i Svendborg. Se nedenfor hvordan boligafdelingen fremtidssikrer sig:

”Så ryger børnebørnene ned” – der er dog kun tale om billeder af børnebørnene. De skal ned fordi Jette og Hans flytter.

Renoveringen har haft fokus på at fremtidssikre boligområdet, og gøre boligerne attraktive for alle aldersgrupper i fremtiden. Der er bl.a. etableret boliger med øget tilgængelighed i form af elevator og badeværelser med plads til kørestol. Til børnefamilierne med behov for mere plads, er flere lejligheder blevet slået sammen.

Tilfredse beboere

Jette og Hans er glade for deres nye bolig. De har fået nye gulve, vinduer og badeværelse. Jette beskriver det som en drøm at komme over i noget nyt.

De overvejede kort at flytte fra området, da de hørte at renoveringen blev en realitet. Jette har boet i Jægermarken siden 1991, og Hans siden 1993, så tanken om at flytte, blev hurtigt skubbet væk igen.

I stedet tænkte de langsigtet – afdelingen ligger centralt, og bussen er i gåafstand, hvilket er vigtigt, når de bliver ældre.

Hvis du vil se mere om fremtidssikring