Omfattende renovering

Korsør

Norbrinken i Korsør

I udkanten af Korsør ligger Norbrinken, der rummer 76 lejemål. Beboerne havde længe døjet med dårligt indeklima – det blev der gjort noget ved. Med renoveringen søgte man at forbedre boligernes indeklima og gøre området mere attraktivt.

Renoveringens overordnede agenda var at gøre boligerne tidssvarende. Foruden det store fokus på indeklimaet fik udearealerne også et løft. Der blev anlagt nye stier og bede, der sammen med bygningernes nye udtryk gjorde området attraktivt.

Følg renoveringen og se det nyrenoverede Norbrinken i videoen:

Byggeleder Morten Møller viser en bolig med kig til både før og efter billeder. Klik og se Norbrinken blive transformeret.

Luftforandring

Det tidligere dårlige indeklima var et resultat af et gammelt byggeri. For at få gode isolerede boliger, blev der efterisoleret og skiftet facadepartier. Yderligere blev vinduer og døre også udskiftet.

For at sikre et godt indeklima, blev der installeret ventilationer.

 

Boende på en byggeplads

Formand for organisationsbestyrelsen, Bolig Korsør, Ebbe Jens Ahlgren fortæller om udfordringerne i renoveringen. I renoveringsperioden på et år måtte beboerne døje med støj, larm og byggerod.

Renoveringens gener har dog vist sig at være det hele værd. Formand for afdelingsbestyrelsen Erna Jensen fortæller, at forbipasserende nu kommenterer positivt på resultatet.

Hvis du vil se mere om boligkvalitet