Inden- og udendørs renovering i Espergærde

Espergærde

Skovparken i Espergærde

Renoveringen af 68 lejemål i Skovparken i Espergærde har betydet nye radiatorer, altan/terrasse, ny isolering samt vinduer.

Udover den indendørs optimering har der været fokus på at etablere grønne udearealer, som opfordrer til socialt samvær for beboerne.

Mere snak

Benedikte Sølberg er især begejstret for den øgede snak beboerne imellem. Nu har nogle af boligerne fået have, så det er oplagt lige at tage en snak henover hækken, se på blomsterne og eventuelt drikke en kop kaffe sammen.

Beboerne får nu snakket med nogle af dem, som de ikke snakkede med før renoveringen.

Hør nedenfor hvordan Skovparken ellers er blevet forbedret i beboernes øjne:

Se i videoen hvordan Skovparken har skabt grønne områder og mere socialt samvær.

Udfordringer ved renovering

”Kommunikation er simpelthen vejen frem” lyder det fra Benedikte Sølberg. Hun fortsætter, at det kunne være dejligt, hvis man blev bedre til at snakke forventninger igennem, eventuelt holde flere beboermøder, og måske etablere flere ”lyspunkter”, som kunne sluge det sure.

Nogle af Skovparkens beboere havde udfordringer ved at forstå omfanget af renoveringsprojektet – men disse misforståelser kunne sikkert være undgået, hvis kommunikationen havde været en smule bedre, fortsætter hun.

Men en ting kan der ikke laves om på: Skovparkens beliggenhed. En af Skovparkens beboere, Kirsten Østergaard Jensen, håber på, at hun kan blive boende til sine dages ende. På grund af beliggenheden vil det nemlig være nemt for hende at klare sig selv i fremtiden.

Hvis du vil se mere om renovering