Tæt samarbejde i Stadionkvarteret

Glostrup

Stadionkvarteret i Glostrup

Renoveringsprocesser kræver, at man konstant er på tæerne – og hvis bygherre, rådgiver og entreprenør har et tæt samarbejde, finder man hurtigt de rette løsninger. Det oplevede man i boligafdelingen Stadionkvarteret under renoveringen.

Stadionkvarteret består af 1235 lejligheder. Renoveringen skulle ske over fem år og igennem seks etaper. Det var et komplekst projekt, som krævede at bygherre, rådgiver og entreprenør fandt nye måder at samarbejde på.

Løsning blev en midlertidig skurby, hvor alle parter sad sammen. Se med i videoen nedenfor og få et indblik i projektet:

Efter første etape lærte man, at murværket havde det radikalt værre, end hvad ellers var forventet. Se i videoen, hvordan udfordringen blev løst.

Læring for alle

Nogle gange kan renoveringer være uforudsigelige, og man skal derfor være i beredskab hele tiden. Der har været et tæt samarbejde, som også har medført en masse læring hos de involverede parter.

Efter at skulle håndtere de forskellige variationer, der har eksisteret i boligblokkene, siger Lars Jess Hansen at: ”det er noget, vi vil bringe med os videre, som en læring på fremtidige projekter”.

Beslutningstagning og problemløsning har været nøgleord i processen. Det har medført, at den oprindelige tidsplan blev overholdt trods bump på vejen.

Hvis du vil se mere om renoveringer