Renovering skaber tidssvarende hjem

Vodskov

Store Tingbakke i Vodskov

Rækkehusene fra begyndelsen af 80’erne har gennemgået en større renovering, og i dag fremstår de 206 boliger moderne og tidssvarende. Du kan i videoen blive klogere på, hvilken betydning renoveringen har haft for beboerne.

Rækkehusene i Store Tingbakke er en del af den almene boligorganisation Vivabolig og er beliggende i naturskønne omgivelser nord for Aalborg. Afdelingen gennemgik i 2016-2018 en større renovering, der skulle fremtidssikre boligerne.

I dag fremstår boligerne moderne og attraktive til stor glæde og begejstring for beboerne, der nyder de nye omgivelser i fulde drag. 

Tag med til Store Tingbakke og se resultatet af den omfattende renovering.

Familie og fællesskab i fokus

Det er ikke alene de indre faciliteter i Store Tingbakke, som er blevet gennemrenoveret. Også boligområdets udvendige arealer fik en tur. I dag kan beboerne nyde godt af store grønne fællesarealer, hyggelige grillsteder og en stor fiskesø. Derudover er der også blevet etableret nye legepladser og en multibane, der kan benyttes af områdets børn, unge og barnlige sjæle.  

Grøn energi og funktionalitet i højsædet 

Under hele renoveringsprocessen har der været et stort fokus på grøn energi og funktionalitet. Dette har blandt andet resulteret i mere energivenlige boliger. Desuden er en række af boligerne gjort tilgængelige, så alle uanset alder kan komme nemmere rundt.

Hvis du vil vide mere om renovering og boligkvalitet