Ny beton, nyt tag og nye altaner

Espergærde

Tibberupparken i Espergærde

En dårlig tagkonstruktion og beskadigede betonelementer lå til grund for totalrenoveringen i Tibberupparken. Renoveringen tog 3 år, og betød huslejestigninger for beboerne.

Byggeleder Allan Brink beskriver beboernes reaktion på udsigten til renoveringen som ”skeptisk” – de var bekymrede for byggerod og larm >>Men til deres ros har de været ekstremt tolerante<<.

Hør beboerne forklare forløbet i videoen nedenfor:

Når et projekt lever op til alle forventninger, kan man ikke andet end at blive stolt. Se det hele i videoen.

Resultatet var ventetiden værd

Ægteparret Anna & Karl-Erik Nielsen fortæller, at boligafdelingen trængte til renoveringen. Alle beboere blev informerede om, at der ville forekomme en huslejestigning i forbindelse med renoveringen.

Men den nye 11kvm glasindækkede altan er det hele værd. Det var nemlig en af de vigtigste forbedringer, ifølge beboerne.

Stolthed i Tibberrupparken

Bygningen er blevet rigtig flot at se på. Anna og Karl-Erik kan ikke lade være med at være stolte af deres hjem, når de får gæster på besøg. De har boet i Tibberrupparken siden 1970.

Beboerne Henning og Kirsten Pedersen er enige. I deres hjem fungerer alt som det skal, og der er rigelig plads til to. Men ikke så meget plads, at man ikke kan overskue det. Den passer til deres behov.

Renoveringen har levet fuldkommen op til alle forventninger. Da byggeleder Allan Brink så den første færdigrenoverede blok, var han ikke i tvivl om, at projektet var vellykket.

Hvis du vil se mere om renoveringer