Medarbejder og kontakt

Landsbyggefonden

Studiestræde 50, 1554 København V

Vis på kort
Telefon 33 76 20 00

Telefax 33 76 20 05

Vælg afdeling

Center for Boligsocial Indsats, Kommunikation og Bystrategi

Aviaja Julie Sigsgaard

Centerchef

Aviaja er centerchef for ’Center for Boligsocial indsats, kommunikation og bystrategi’ med ansvar for centerets opgaver.

Centeret har ansvar for fondens bevillinger til sociale indsatser i boligområder, hvor beskæftigelse, uddannelse og sammenhængskraft kan styrkes.

Herudover understøtter centeret fondens bystrategiske tilgang med fokus på at koble indsatsgreb og finansieringer og samle parter om en langsigtet udvikling af boligområder i tilknytning til byen.

Endelig har centeret ansvar for fondens kommunikation.

 

Lea Sørensen

Konsulent, Boligsocial Funktion

Lea Sørensen er konsulent i Landsbyggefondens Boligsociale Funktion.

Lea behandler indkomne ansøgninger om støtte til boligsociale indsatser, deltager i besigtigelser og drøftelser af de lokale udfordringer samt vurderer de økonomiske og organisatoriske forhold i de enkelte sager. Samtidig yder Lea faglig rådgivning til prækvalificerede sager omkring udarbejdelsen af en helhedsplan, herunder samarbejdsrelaterede og organisatoriske forhold, fastlæggelsen af indsatsområder og aktiviteter samt måling og dokumentation af indsatsen. Lea medvirker desuden i fondens interne og eksterne udviklingsprojekter.

Bo Andersen

Konsulent, Boligsocial Funktion

Bo Andersen er konsulent i Landsbyggefondens Boligsociale Funktion.

Bo behandler indkomne ansøgninger om støtte til boligsociale indsatser, deltager i besigtigelser og drøftelser af de lokale udfordringer samt vurderer de økonomiske og organisatoriske forhold i de enkelte sager. Samtidig yder Bo faglig rådgivning til prækvalificerede sager omkring udarbejdelsen af en helhedsplan, herunder samarbejdsrelaterede og organisatoriske forhold, fastlæggelsen af indsatsområder og aktiviteter samt måling og dokumentation af indsatsen. Bo medvirker desuden i fondens interne og eksterne udviklingsprojekter.

Julie Trøjborg

Konsulent, Boligsocial Funktion

Julie Trøjborg er konsulent i Landsbyggefondens Boligsociale Funktion.

Julie behandler indkomne ansøgninger om støtte til boligsociale indsatser, deltager i besigtigelser og drøftelser af de lokale udfordringer samt vurderer de økonomiske og organisatoriske forhold i de enkelte sager.

Samtidig yder Julie faglig rådgivning til prækvalificerede sager omkring udarbejdelsen af en helhedsplan, herunder samarbejdsrelaterede og organisatoriske forhold, fastlæggelsen af indsatsområder og aktiviteter samt måling og dokumentation af indsatsen. Julie medvirker desuden i fondens interne og eksterne udviklingsprojekter.

Antonella De Palo

Konsulent, Boligsocial Funktion

Antonella De Palo er konsulent i Landsbyggefondens Boligsociale Funktion.

Antonella behandler indkomne ansøgninger om støtte til boligsociale indsatser, deltager i besigtigelser og drøftelser af de lokale udfordringer samt vurderer de økonomiske og organisatoriske forhold i de enkelte sager.

Samtidig yder Antonella faglig rådgivning til prækvalificerede sager omkring udarbejdelsen af en helhedsplan, herunder samarbejdsrelaterede og organisatoriske forhold, fastlæggelsen af indsatsområder og aktiviteter samt måling og dokumentation af indsatsen. Antonella medvirker desuden i fondens interne og eksterne udviklingsprojekter.

Hanne Hørlyck

Konsulent, Boligsocial Funktion

Hanne Hørlyck er konsulent i Landsbyggefondens Boligsociale Funktion.

Hanne behandler indkomne ansøgninger om støtte til boligsociale indsatser, deltager i besigtigelser og drøftelser af de lokale udfordringer samt vurderer de økonomiske og organisatoriske forhold i de enkelte sager.

Samtidig yder Hanne faglig rådgivning til prækvalificerede sager omkring udarbejdelsen af en helhedsplan, herunder samarbejdsrelaterede og organisatoriske forhold, fastlæggelsen af indsatsområder og aktiviteter samt måling og dokumentation af indsatsen. Hanne medvirker desuden i fondens interne og eksterne udviklingsprojekter.

Tore Daa Funder

Kommunikationsrådgiver, Kommunikation og Bystrategisk Funktion

Tore Daa Funder er kommunikationsrådgiver i Landsbyggefonden.

Hans arbejdsområder er især strategisk kommunikation, webformidling samt udvikling og drift af fondens hjemmeside. Tore er skrivende redaktør på det digitale magasin og tovholder omkring produktion af webfilm. 

Mischa Schulze

Programkonsulent

Sofie Horne Voltzmann

Kommunikationskonsulent, Kommunikation og Bystrategisk Funktion

Sofie er konsulent i Kommunikation og Bystrategisk Funktion.

Sofie arbejder med en vifte af opgaver med relation til Landsbyggefondens digitale kommunikation - særligt med fokus på datadreven optimering. Sofie er ansvarlig for tekniske udviklingsprojekter relaterede til fondens hjemmesideunivers.

Anita Pedersen

Teamchef, Bystrategisk Funktion

Anita er teamchef i Bystrategisk Funktion.

Anita arbejder med udvikling og koordinering omkring Landsbyggefondens indsats som bystrategisk aktør. 

Herudover varetager Anita en række tværgående koordinerende opgaver i Landsbyggefonden. Anita arbejder desuden som projektleder på Landsbyggefondens kortløsning AlmenGIS, lærlinge indberetningen, idekonkurrence mv.

Marika Prüsse-Nielsen

Konsulent, Bystrategisk Funktion

Marika er konsulent i Bystrategisk Funktion.

Marika arbejder med udvikling og koordinering omkring Landsbyggefondens indsats som bystrategisk aktør. Marika arbejder desuden som projektleder på Landsbyggefondens kortløsning Det Boligsociale Danmarkskort.